Stinsen

Hejsan!

Jag gjorde allt som jag skrev ovanför, sedan gick vi iväg till vårdcentralen med lite prover och nu tog jag nyss en dusch. Superskönt! Om ett tag ska vi äta och efter det ska vi till apoteket i Stinsen så jag ska passa på att springa in i lite andra butiker då jag behöver en hel del! Blandannat en ny concealer… min tog slut för..ett år sedan? Hahaha. Men vi får passa på nu mitt på dagen när jag mår som bäst. Morgonen och kvällen är förjäklig..

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • hörde från min kompis idag att o man äter frukt och grönsaker varje dag så¨får man iten så mörka ringar riunt ögonen och jag frå det. för jag äter otne furkt eller grönsaker, men jag vill börja med det och då udnrar jag om du kan tipsa om goda och bra frukter och bra grönsaker itll varje måltid mm.? tack!

  Ronja 2010-01-19 15:42:48
  Svara
 • vilka butiker gillar du att shoppa i ? 🙂

  kraam

  FRIDA 2010-01-19 14:40:30 http://pusstibbling.blogg.se/
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!