Mitt allt

Precis som någon skrev så har min blogg börjat handla väldigt mycket om skönhet och mode den senaste tiden och nästan aldrig om någonting som har med mig som person att göra. Jag varken skriver så mycket om mig vardag längre, eller lägger upp vardagsbilder. Det finns en väldigt bra anledning till det, vinter. Man gör nästan ingenting på vintern. Sitter i skolan medans det är ljus, sedan gör man någonting annat, nästan alltid inomhus. Det finns med andra ord inte så mycket att varken skriva om eller fota. Men jag lovar att det ska ske lite förbättringar, om inte annat tills när våren börjar dra igång!

Men någonting jag märkt som är viktigare är att Fredric nästan inte har någon plats överhuvudtaget här i bloggen. Så mycket som han är för mig, och så syns han inte här. Så tänkte bara lägga upp den här fina bilden och skriva att jag älskar honom. Han är det bästa jag har och jag vet ärligt talat inte vad jag skulle göra om jag inte hade honom. Alla tjejer tycker att sina pojkvänner är underbara, men jag svär, Fredric är verkligen underbar. Han hjälper mig med allt, kan svar på det mesta inte jag kan svar på och stöttar mig igenom allt jobbigt. Så på sätt och vis syns han, då det är han som gör mig till den jag är.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • åh vad fint skrivet! ni passar verkligen ihop!:D

    hanna 2010-01-19 19:46:40
    Svara
  • Ni passar så bra ihop :)<3

    Lynn 2010-01-19 19:33:55
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!