Fannys 5 shoppingbudord

♥ Köp aldrig bara för att.
Nästan alla har en eller flera gånger köpt någonting bara för att. Det kan vara för att det är på rea och är jättebilligt, eller bara för att man är på en shoppingrunda och inte har hittat någonting så köper man något bara för att få med sig någonting hem. Grejer som kommer med hem på det här sättet, blir nästan alltid liggandes och aldrig använda. Slöseri med pengar!

♥ Hittar du någonting du verkligen vill ha, köp det.
Tillåt att det kostar lite extra, även om du vanligtvis bara köpet kläder med budget-priser. Hittar du tex en tröja som du verkligen älskar, men den kostar lite mer än vad du brukar lägga ut på en tröja. Köp den ändå om du kan, du kommer upskatta den dubbelt så mycket och du kommer bara ångra dig om du läger bli.

♥ Köp aldrig ett ”nja-plagg”.
Nja-plagg prukar bli som bara-för-att-plagg. De hamlar dammandes någontans och blir aldrig använt. Även det slöseri med pengar, tänk vad mycket fina grejer du skulle kunna köpa för de pengarna! Köp bara någonting när du är helt säker på att du kommer använda det.

♥ Var inte rädd för att fråga.
Letar du efter någonting speciellt, men inte hittar det, fråga! Som idag så visste jag att jag ville ha ett längre halsband i svart men jag hittade inget som jag tyckte om. Då gick jag fram till kassan och beskrev vad jag letade efter, då visade dom mig alla nya smycken som kommit in men som inte kommit ut i butiken än, så hittade jag ett perfekt där! Helt klart värt att fråga.

♥ Vänta aldrig.
Hittar du någonting du verkligen vill ha, slå till direkt. Om du väntar och går och kikar på det länge finns det alltid en risk att produkten tar slut, iallafall i din storlek. Slå till så fort du kan!

Andra tips:
-Shoppa ensam, supermysigt och effektivt!
-Ha ett svart eller vitt baslinne på dig.
-Spara alla kvitton i en låda och töm någon gång i månaden. På så sätt kan du hålla koll på vart dina pengar tar vägen och det är lätt att lämna tillbaka något utifall det skulle vara nödvändigt.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • hejhej, hörrö får jag ta en av dina bilder och lägag upp i min blogg? jag har hittat en bild som jag älskar håret på.. det är nämligen så att jag funderar på att slinga och du har det precis så som jag hade tänkt:) jag kan sudda bort ditt ansikte eller skriva att det är du o du vill?

    veronica 2010-01-19 20:57:05 http://veronicanasslander.blogg.se/
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!