Prover och läsarrekord

Hej!

Har spenderat hela morgonen hos läkaren. Dom har tagit lite provet (blandannat bajsprov!!!) och jag får inte gå till skolan förän jag har fått svar på dem, vilket blir i slutet av veckan! Great, får maila alla mina nya lärare idag och be dem skicka allt dom gör på lektionerna. Iallafall, eftersom att jag bara mår dåligt emellanåt så tänkte jag göra lite nytta den här veckan! Typ… städa kanske? Och lite liknande. Dock är jag lite orolig då Fredric har åkt på 39 graders feber att det kommer komma till mig med. Han har varit stekhet hela natten så jag behövde iallafall inte frysa.. haha. Men nu blev han just hämtad av sin pappa så att han ska få vara sjuk hemma. Det är något skumt med den här sjukan alltså, den verkar bara bli värre och värre.

Förresten så hade jag ett nytt läsarrekord igår! Hela 823 unika, superkul! Har höjt mig med 300 unika på bara en månad nu. Det är superkul att se lite resultat då jag verkligen försökt förbättra bloggen sedan jag kom hem ifrån Egypten. Enligt mig har jag lyckats, och tydligen enligt er också!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!