Du är ditt eget ideal

Har kikat runt på lite mindre bloggar den senaste timmen, bloggar jag bara hittat och även läsare och det gör mig ledsen hur alla tjejer tar åt sig av så mycket skit. Varför tar ni åt er? När någon säger någonting dumt som är helt onödigt så är det bara att skaka av sig det. Du är bättre än personen som säger det. Kommentaren säger mer om personen som sa/skrev den än om dig.

Ingen är mer värd än någon annan. Alla förtjänar det bästa. Ingen är för tjock eller för smal, snygg eller ful, lång eller kort, smart eller korkad. Alla är bra som dom är! Så snälla, ni som läser det här, ta åt er av det. Ni missar så fruktansvärt mycket genom att ta åt er av vad andra säger och hitta fel på er själva. Vem har egentligen sagt vad som är rätt och fel, och hur en tjej ska vara? Utgå ifrån att du själv är det perfekta idealet, hur du än ser ut. Bestämm för dig själv att det är så det ska se ut. Jag vet att det är svårt. Både att acceptera sig själv som man är och att inte ta åt sig när någon faktiskt tar sin tid och försöker göra en ledsen. Men övning ger färdighet!

Vet inte riktigt om jag kom någonstans, men jag hoppas det.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • älskar din blogg! den är så inspirerande!

  annie 2010-01-18 22:01:06
  Svara
 • SÅ JÄTTEBRA skrivet sötis! Hejja Fanny <3
  Puss från Fia

  Kusinvitamin 2010-01-18 20:59:28
  Svara
 • SÅ JÄTTEBRA skrivet sötis! Hejja Fanny <3
  Puss från Fia

  Kusinvitamin 2010-01-18 20:59:05
  Svara
 • guud vad perfekt skrivet!!

  du ger såååå många BRA tips HELA TIDEN!!
  jag har blivit en helt annan person bara för att jag läser din blogg!! (på ett mycket positivt sätt) oh jag älskar det! helt underbart!!! <3

  gabriella 2010-01-18 20:46:14
  Svara
 • Jättebra skrivet! Tar defenitivt åt mig, har dåligt självförtroende. Och som tjejen skrev ovan, jag älskar din blogg. Den är jätte bra.
  Tack 🙂

  mysan 2010-01-18 20:40:40 http://isksson.blogg.se/
  Svara
 • Hej Fanny!
  Det var verkligen det jag ville höra av någon för jag är en sån som ta åt mig av allt som andra säger om mig! det är verkligen skit jobbigt men med dina råd tror jag att det ska gå bra(: jag är en sån som följer grupptrycket och sånt så jag ska verkligen ta åt mig av dina fina råd!(:
  p.s JAG ÄLSKAR DIN BLOGG!! jag läser den varje dag och jag tar åt mig av allt du skriver om t.e.x sminktips och sånt du är helt underbar(: tack för en bra blogg!

  Cornelia 2010-01-18 20:34:11 http://rosapapaya.devote.se
  Svara
 • kika gärna in min blogg och släng in en kommentar 😀 då blir jag glad 🙂

  jennie 2010-01-18 19:30:14 http://jjenniess.blogg.se/
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!