Dagens tips: Makeup-handdukar från Åhléns

Har ju glömt att visa er mina makeup-handdukar som jag köpte på Åhléns City i lördags! Tycker att dom var helt perfekta. Försöker alltid hålla mig till att torka händerna på en av handdukarna och ansiktet på den andra men här hittade jag ju den perfekta lösningen! Supermysiga små handdukar, som dessutom är svarta så man slipper sminkfläckar! Jag använder en 2-3 gånger och slänger den sedan i tvättkorgen. Funkar perfekt! Ett tips till er bara.
Kostade: 50:-

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • sv: ja det kommer jag göra:) men du.. du hade flyttat från falun till stockholm va? börjat gymnasiet där.. men hur bor dudå? egen lägenhet?:o eller studenthem?:)

    veronica 2010-01-18 22:07:06 http://veronicanasslander.blogg.se/
    Svara
  • kostade hela den högen 50? 🙂

    2010-01-18 20:28:44
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!