Suris klackar

Gud, det har blivit ett jäkla liv om att Katie Holmes och Tom Cruise’s dotter Suri hade ett par skor med klack. Ursäkta men klacken är superliten, och även om den hade varit högre. Vad hade felet varit? Alla småtjejer vill väl ha fina ”prinsesskor” och ”prinsessklänningar”, och det är väl inget fel med det? Dom ser ju upp till alla äldre tjejer och det är ju bara helt normalt. Sånt bara finns där, för alla barn. Bara för att det råkar vara ett kändisbarn så ska det bli ett jäkla liv. Usch, sånt här stör mig verkligen. Har aldrig hört klagomål på en unge som har klackskor förut. Om det är så jäkla fel, varför säljs ens sådanna skor överhuvudtaget?!

Förövrigt är Suri världens sötaste unge!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • det är inte bra för fötterna att ha skor med klack, hur smart är det då att låta små barn som växer ha det?

  2010-01-19 20:05:50
  Svara
 • jag vet inte riktigt… tycker inte det ser jätte bra ut på just den bilden där hon går i ösregn med sådana skor när hon är så liteb.. sen har det ju skrivits kanske mycket om just hon. Att hon inte får leka med några andra barn nästan alls.. hon tvingas vara med vuxna hela tiden och tvungas nästan växa upp på en sekund.

  2010-01-18 17:28:20
  Svara
 • själv tycker jag inte alls om när små barn har så "vuxna" skor. låt barn vara barn istället!

  Sara 2010-01-18 17:01:47
  Svara
 • helt rätt i vad du skriver, men man kan undra varför hon har på dem när det ösregnar ute som man ser på bilden..

  cecilie - bloggvärldens mest musikfyllda blogg 2010-01-18 07:45:51 http://ceciliesjostrand.blogg.se/
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!