Jill och Tina är här!

Hej, godmorgon och allt dedär!

Nu är Jill och Tina här och vi ska precis dra in till stan för lite shoppiiiiiing. Jag är ganska så taggad kan jag lova. Men vi hörs när jag kommer hem sen, och som sagt så kommer min uppdatering suga idag men ni får överleva!

Puss


Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Gör videoinlägg jag tycker om sånt! 😀

  2010-01-16 20:36:52
  Svara
 • hej fanny!
  jag undrar om du ha nå bra tips på en mascara som inte förlänger frasarna så där super mycket, för jag har jätte långa fransar och när jag har en en mascara som förlänger så ser de bara kladdit ut :S
  skulle va kul om du svar 🙂

  2010-01-16 20:05:45
  Svara
 • Hejsan, jag undrar bara, är Jill och Tina riktiga tvillingar eller kallar du bara dom för det? 🙂
  Det skulle vara kul att veta!

  2010-01-16 14:03:18
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!