Cause when the roof caved in and the truth came out

Nu ska jag och Fredric bädda ner oss och sova. Jill och Tina kommer ju rätt tidigt imorgon så det blir ingen sovmorgon inte! Som ni kanske förstår så blir det inte så bra bloggning under morgondagen. Ska självklart lägga ner nästan hela min tid på Jill och Tina när jag väl får träffa dem men några inlägg ska jag nog kunna slänga in! Om inte annat så bombarderar jag er på söndag!

Godnattens,

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • sv: jaha, då förstår jag. för jag såg ju en video med dig när du skulle visa hur man lockade håret med en plattång, och då sa du att du skulle till falun men att du bodde i sthlm – jag fick helt enkelt inte ihop det ^^

  går du första eller andra året på gymnasiet nu då?

  s t i n a 2010-01-16 10:58:38 http://stinanoe.blogg.se/
  Svara
 • sv: alltid kul att kunna hjälpa till 🙂
  men jag undrar en sak, är du från falun men bor i sthlm? bor du där med din familj i så fall?

  s t i n a 2010-01-16 10:06:07 http://stinanoe.blogg.se/
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!