Tjena mittbena

Vaknade upp med en fruuuktansvärd förkylning. Har blivit mycket värre över natten! Ni vet en sån där klassiker när näsan bara rinner och rinner, man nyser hela tiden, ögonen är röda och rinner nästan lika mycket som näsan. Med andra ord, ingen skola för mig! Men det enda viktiga som var idag var att vi skulle få våra två sista betyg så jag fick dem mailade till mig nu. MVG! Jag är så gryyyym. Jag klarade allt! Nåja, inte vara för glad med tanke på att på måndag börjar en ny termin med nya kurser att börjar prestera i.

Iallafall, har lite inlägg på g men vet inte om jag ska lägga upp det nu eller senare när ni kommit hem ifrån skolan. Fredagar är förävrigt den sämsta bloggdagen då folk faktiskt inte läser så mycket bloggar. Till skillnad från söndagar då ALLA gör det!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • är bilden från idag? 🙂
    sjukt söt iallafall!

    2010-01-17 15:27:30
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!