Lyx/Budget – Ansiktsvatten

Lyx: Clinique
Det här är ansiktsvattnet jag använder nu, och har använt konstant med små pauser sedan jag gick i sexan. Det är ett väldigt starkt ansiktsvatten som framförallt passar den med hudproblem som acne. Men det funkar verkligen! Man kan köpa det tillsammans med en ansiktsrengöring och en nattkräm och då blir det billigare än styckpris. Jag har alla tre + en eyemakeup-remover och en kräm för ögonen. Grymma grejer, jag älskar verkligen Clinique!
Kostar: 300:-

Mellan: Make Up Store
Det här ansiktsvattnet använde jag i sommras. Det funkar superbra! Det är lugnande och läkande. Motverkar rodnader och sånt. Verkligen super! Den heter ”Face cool balm”. Lukten är dock lite skum och färgen med! Haha.
Kostar: 235:-

 

Budget: Lumene
Den här har jag som ”reserv” och har hemma hos Fredric och använder när jag sover där så att jag slipper släpa med mig massa grejer när jag ska dit. Det är bra, luktar fräsht, räcker länge och är lugnande. Helt klart prisvärd!
Kostar: 119:-

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Såna här tips gillas! Bra inlägg 🙂

    Jennie 2010-01-18 15:18:42
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!