Hitch

Jag och Fredric såg på ”Hitch” igår. Som vanligt så var jag riktigt skeptisk från början som jag alltid är när det är han som bestämmer film, haha. Men den var faktiskt riktigt bra! Som en vanlig romantisk komedi fast ändå udda med en handling som inte används förut. Om inte annat så skrattade vi en del, haha. Rekomenderar!

Hitch – 1 2 3 4 5


See what I mean? 😉

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
 • kunde inte kommentera det förra inlägget :s
  så jag kommenterar det här ist !!
  du vet det där clinique ansiktvatten som du la upp i förra inlägget , jag har sånt hemma. men hur ska man använda den för att få bäst resultat ?
  tacksam för svar <3

  lovisa 2010-01-15 15:56:29
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!