Skönhetstips; 3 snabba

För dig som vill markera ögonen
Istället för att använda eyeliner eller kajal vid nedre fransraden, använd en väldigt mörk eller svart ögonskugga och skugga lite försiktigt. Var noga med att det bara blir precis vid fransarna för annars ser du trött ut. Det gör jag till vardags och då använder jag en brun/grå ögonskugga från Make Up Store som heter Monty!

För dig med knotter/acne på ryggen eller bröstet
Var noga med att skölja av bröstet och ryggen det sista du gör innan du går ur duschen. Det fastnar nämligen massa shampoo och balsamrester där som sedan gör så att det blir småknotter eller till och med acne.

För dig med torra händer eller fötter
Smörj in händer/fötter med rikliga mängder av en fel kräm. Stoppa sedan händerna/fötterna i en platspåse och på det strumpor/vantar. Sov sedan med det på och nu kommer vakna upp med ett par nya fötter/händer!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!