Fredric är ingen vidare fotograf

Hejsan!

Inte för att vara elak men Fredric är inget av en fotograf… skulle lägga upp lite bilder, outfit osv till er nu då han tog massa bilder just men det funkar inte riktigt då bilderna är oskarpa, tagna för nära (typ bara mitt ansikte är med, knappt hakan) osv så det blev tyvärr ingenting med det.. haha. Men jag älskar honom ändå. Ska iväg till skolan nu snart också så tyvärr, får försöka fixa när jag kommer hem. Slutar 5 så vi hörs runt 6, ha det bra tills dess!


Gårdagens statistik, wiiie

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • det är fejk för man ser bara siffrorna över om man håller pilen på och jag ser ingen pil på bilden xD
    men jag gillar din blogg! <3 läs min snälla !

    emma 2010-01-22 20:31:31 http://lifeaboutemma.blogg.se/
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!