Fix you. No, fix me.


Nu är jag hemma! Idag var det en riktigt onödig dag i skolan, jag mådde riktigt dåligt men ändå så är jag glad att jag gick. Det vettigaste jag gjorde idag var att… äta en godis? Typ. Sen bara satt vi och pratade eftersom att lärarna tog ut en och en och vi fick reda på våra betyg i Svenska och Historia. Jag fick MVG i båda, lycklig! Historian visste jag ju så det var inget kontigt men svenskan kom verkligen helt oväntat! Jag bokstavligen skuttade in i klassrummet sedan, haha. Och frisk än är jag då inte, fast måste till skolan imorgon med för att få de andra två betygen. Nog med att jag redan vet vad det blir men iallafall, vill höra det också.. 😉

Vi hade en ny städerska här idag. Vi har inte haft någon sedan vi flyttade hit. Vi hade det alltid förut eftersom att varken mamma eller pappa hade tid att städa då de jobbade heeela tiden. Iallafall, nu hade vi någon som var här idag på typ prov eller nåt, och jäklar i mig vad fint hon gjorde! Mitt rum glänser! Jag får alltid superdåligt samvete när någon annan städar mitt rum, det är ju mitt rum liksom, klart jag ska städa det. Men ändå så finns det ingen sådan känsla som att komma hem till ett nystädat rum. Hon verkade iallafall supergullig och duktig så jag hoppas att hon stannar!

Såg att det stod grejer till tacos nere i köket nu, det betyder att det är jag som ska laga maten.. Aja, jag har inga läxor eller något så jag antar att det är rätt lungt! Nu ska jag försöka klippa ihop en outfit åt ser, puss!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!