En liten hiss&diss

Vero Moda
Måste verkligen hissa dem. Tyckte att butiken var super precis när jag började intressera mig för kläder för måånga år sedan. Men sedan tycker jag att den har varit riktigt usel i flera år. Man slutade till och med gå in där till slut eftersom att man visste att det ändå inte fanns något snyggt. Men nu i höstast tycker jag att dom gjorde ett riktigt ryck och nu har jag hittat hur mycket som helst där ifrån. Helt klart en av mina favoritaffärer!

90210
Denna serie är underbar. Tyckte inte att den verkade så speciell så jag gav den inte riktigt en chans men seriöst, den slår allt. Eller okej, inte One Tree Hills fyra första säsonger, inget slår dem, men allt annars! Den är verkligen underbar och beroendeframkallande. Jag tycker att alla som inte gett denna serie en chans ska göra det snarast!

Levande ljus
Hur mysigt är det inte egentligen? Tänk att en sån liten sak som ett ljus kan göra hela miljön så mycket mysigare. Det bästa jag vet är när jag och Fredric lägger oss tidigare på kvällen, kryper ner under täcket, släcker allt förutom några levande ljus och ligger och bara pratar. Mmmm!

Fjortisbloggar
Okej, i början var det kul. Men nu är jag så jäkla trött på dem! Dessie, Paow, Amandavardet och allt vad det är. Förut läste jag bloggarna lite då och då bara för att kolla men nu skulle jag aldrig i mitt liv få för mig att klicka mig in på deras blogg. Dom är bara pinsamma och äckliga. Om inte annat fruktansvärt dåliga förebilder!

Fötter
Hur fula är dom inte?! Haha. Det finns inga snygga fötter… hur välskötta och pedikerade (?) de än är! Nej, fötter tycker jag inte om! Hahah.


Ååh, mmm! Jag vill slicka på den!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Shit Jag älskar verkligen din blogg!

  Colli 2010-01-15 12:33:32 http://colli.blogg.se/
  Svara
 • gillar din header skarpt föressten! 🙂

  2010-01-15 10:36:05
  Svara
 • men förfan fanny staaf var du tvungen att ha med fotbilden??? usch!!!!!!!!!!!!!!

  2010-01-15 10:34:57
  Svara
 • den gamla beverly hills serien är mkt bättre tkr jag:)

  2010-01-15 07:09:46
  Svara
 • vilken äcklig fotbild, fötter är vidrigt!!!

  emmi 2010-01-14 22:48:38 http://xioxx.blogg.se/
  Svara
 • hahhaha, jag hoppade till när jag såg dom fötterna xd
  ingen trevlig syn precis 😛

  johanna 2010-01-14 21:19:39
  Svara
 • Tänkte bara säga att amandavardet inte är så farlig, första gången jag såg henes videobloggar garvade jag ihjäl mig,men min kompis (som hade en kompis som känner henne) sa att hon inte alls var som hon va på videbloggarna. hennes blogg är dessutom ganska bra inge fjortisblogg faktiskt! hon sjunger jättebra också haha =P
  Men jag förstår att man tycker/tror hon är fjortis när man ser hennes videobloggar 😉

  2010-01-14 20:45:25
  Svara
 • hur lång är du? 🙂

  Amanda 2010-01-14 20:08:21
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!