My winterwonderland

Hejsan hoppsan!

Förlåt för att jag inte bloggar mer än ett tråkigt inlägg idag men jag har mensvärk så jag ligger i sängen och skriker men nu har jag fått i mig lite tabletter och choklad så nu känns det bättre! Så nu kan inlägget börja rulla in.. haha. Jag fick något tyck tidigare idag och fick för mig att jag behövde komma ut. Vilket egentligen var väldigt vettigt då jag inte kommit utanför dörren sedan i lördags. Men istället för att gå ut på en liten promenad, så hämtar jag långfärdsskridskorna i källaren och gick ut på isen och åkte runt?! Fördelen med att bo vid en sjö, haha! Kom iallafall fram till att skridskor fortfarande inte är min grej! Hahaha. Tappade balansen att antal gånger och när man är ensam och alla andra ser en blir det lite pinsamt.. hehe. Men, det var iallafall fint ute!:

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!