Dags att krypa till kojs – med en film såklart

Nu ska jag och Fredric lägga oss och kolla på Eva och Adam, hihi. Fördelen när man går eftermiddag är verkligen allt kvällsmys man hinner med. Imorgon ska jag till skolan faktiskt! Ska bli skönt att duscha, sminka sig och göra sig lite snygg. Och dessutom att komma ut ur huset och träffa lite människor! Så blir det väl massa betygsnack och sånt antar jag…

Åh, jag är verkligen glad just nu. Statistiken ligger redan låångt över rekordet och ännu är det 1,5 timme kvar av dagen! Jag älskar läsarrekord nästan lika mycket som kommentarer! Hahah. Men vi hörs imorgon när jag vaknar hörni, puss och godnatt sålänge!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Fanny måste bara säga att jag stordiggar dig! Din stil ditt hår allt som du skriver är så jävla grymt, hoppas du förstår det och inte nog med det så är du ganska rolig också (värkar det som 😀 ) puss !

    rebecca 2010-01-13 22:56:57 http://carefacet.blogg.se/
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!