Svar på tal – Varför jag inte videobloggar längre

Varför videobloggar du inte? 🙁

Svar: Jo, svaret på den frågan är ganska enkelt! Grejen är att jag faktiskt spelat in två vidoebloggar åt er den senaste tiden.. men jag kan inte ladda upp dem! Ni vet det där facebookviruset jag fick? Det gör så att jag inte kan använde google längre. Och google har tydligen köpt upp youtube så nu kan jag inte använda youtube heller. Så igår provade jag med videofyme, och det funkade inte heller! Så där har ni anledningen till varför jag inte bloggar. Men nu ska jag faktiskt försöka skicka över (en fruktansvärt tråkig) videoblogg som jag spelade in igår till min andra dator och se om det funkar där…

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Jag försökte också, hur länge som helst, jag använde rvideofyme men det tar typ en månad för dem att skicka en inbjudan på mejlen,, kan vara därför det inte funkar fats det egenlitgen gör det:)

  evelina 2010-01-13 20:55:38 http://evebloggar.devote.se
  Svara
 • vore kul om det gick att fixa det och att du ska ladda upp mer videoinläggg 🙂 dom flesta som lägger upp videoinlägg brukar stå framför spegeln och drar i sitt hår och säger aah,mmm, osv. Men dina är riktigt bra! så ta åt dig av det och gör fleeeer 😀

  2010-01-12 21:08:26
  Svara
 • Du kan använda dig av bubblare.se , det gör jag

  läsare 2010-01-12 20:48:15
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!