Kakfat i flera våningar

Efter att jag tipsade om att ett kakfat i flera våningar var perfekt på ett sminkbord så var det flera som frågade vart jag hade köpt mitt, hur mycket ett kostade och vart man kunde köpa sånna. Mitt är för det första inte ifrån sverige, och för det andra så fick jag det av mamma så jag har ingen aning om det när det gäller mitt men jag har letat runt lite och hittat lite olika förslag! Sedan är loppis en bra idé. Där hittar ni säkerligen ett, mycket finare till mycket bättre pris!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • After reading this I thought it was very informative. I appreciate you taking the time and effort to put this post together. Once again I find myself spending way to much time both reading and commenting. But so what, it was still worth it! <a href="//legosforgirls.info/

  Legos for Girls 2010-10-31 06:48:47 http://legosforgirls.info/
  Svara
 • gör du dina designer själv? 🙂

  fanny 2010-01-12 20:20:46 http://jfannyy.blogg.se/
  Svara
 • Hej, jag undrar en sak. Hur har du fått din blogg så fin? 🙂 Den ser så proffsig ut, eller vad man ska säga. Den är hur fin som helst! 🙂

  (förlåt om jag kommenterade två ggr, vet inte om det första kom fram, hehe.)

  jessica 2010-01-12 19:05:35
  Svara
 • det va mycket smart idé att använda kakfat som man kan lägga sminket på. jag måste kolla om jag hittar någon billig sån till mig 😉
  och jag måste bara meddela att jag verkligen älskar din blogg! kan inte sluta kika in i den hela tiden, haha och jag vill och bara säga att du och Fredric är sjuk söta tsm! 😀

  Ida 2010-01-12 18:53:34 http://p
  Svara
 • kan inte du göra ett inlägg med dom b-vitaminerna som du åt och hur lång tid tog det tills du började märka skillnad? 🙂

  2010-01-12 18:49:09
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!