Facemask for godsMin ansiktsmask är verkligen underbar! Jag använder Make Up Stores Hydorading mask, tomato! Den är verkligen heeelt underbar. Man riktigt känner att den fungerar. Bara lite tråkigt att den är genomskinlig.. haha. Jag älskar att gå runt med massa färgat kladd i ansiktet och skrämma alla. Bäst är grön, eller brun chokladmask! Hehe.. Den är iallafall från Make Up Store och kostar 175 kronor och kan användas 8 gånger. Kanske lite dyrt men jag brukar använda den här när jag vill lyxa till det! Finns även med Cucumber (gurka) istället för Tomato.

Tomato – ”Denna återfuktande mask är berikad med tomatextrakt och E-vitamin.Dessa egenskaper ger lyster,vårdar och skyddar din hud.”
Cucumber – ”Denna återfuktande mask är berikad med bland annat gurkextrakt,sesamolja,jojobaolja samt E-vitamin. Alla med fördelaktiga egenskaper som återfuktar,rengör och vitaliserar din hud.Neutraliserar hudens pH-värde och ger nytt liv till ditt ansikte.”


Jag sitter här och bara väntar på att något ska hända. Varför händer inget? Något kul bara.. Jag kanske kommer på ett panginlägg som är så bra så att ni stampar på era tangetbord, jag kanske vinner en miljon? Eller så kanske min underbara, fantastiska och älskade nagelolja som blev stulen (?) av städarna i Egypten skulle kunna komma flygande? Man vet andrig. Men ingenting händer ju…. Nu ska jag läsa min mail och hoppas på ett mirakel!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Kan inte du skriva lite om vilka smink borstar du använder? Jättefin blogg annars 🙂

    2010-01-12 20:58:47
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!