Svaren

hur stor säng har du?
140cm bred!
vad hade du för betyg när du gick ur nian? =)
295 poäng!
Har en läsare någon gång kommit fram till dig och hälsat och sagt att den läser din blogg? 🙂
Det har hänt flera gånger, lika roligt varje gång!
röker du?
Verkligen inte! Det kanske inte framstår så tydligen i bloggen men ingen kan vara mer emot rökning än jag. Blir skitsur när någon röker och kan predika om hur fel det är i timmar! Haha. Har till och med kompisar som blivit rädda när jag sett dem med cigaretter eftersom att dem vet hur jag reagerar. Rökning är inget annat än skit, bara helt idiotiskt!
Hej! Jag undrar ifall du själv tycker att du har förändrats sedan du flyttade till Stockholm, isåfall på vilket sätt? Du har en jätte bra blogg, kram Jennie. 🙂
Ja det tycker jag! Jag vet inte riktigt, jag har hittat mig själv på något sätt. Blivit lite lungnare, tryggare i mig själv och sånt. Mår mycket bättre! Tror att jag har blivit lite mindre dömmande också.
hur är det att träffa sin pojkväns föräldrar allra första gången? 🙂
Jadu! Det är väl…nervöst? Haha. Fast när jag skulle träffa Fredrics föräldrar så var jag faktiskt inte alls nervös. Jag tänkte att det är ju faktiskt dem som uppfostrat en sån översnäll kille som Fredric, så att så farliga kan dom ju inte vara..? 😉
Jättefin blogg 🙂 en fråga , är du nöjd med dig själv? puss <3
Supernöjd! Visst har jag mina komplex men det är inget som hindrar mig. Är man inte nöjd med sig själv så missar man mycket roligt i livet!
skulle du tänka dig vara med i paradise hotel? =)
Hm, ja. Men inte för att göra som alla andra där. Då skulle jag åka dit och sticka ut och vara assmart!
bästa tipset på hur man kan hålla ansiktet så rent och fint som möjligt. vilka produkter använder du? 🙂
Jag ska tipsa om alla mina ansiktsprodukter inom kort!
åt du p-piller när du var tillsammans med ditt ex ifrån Falun också?
Nej det gjorde jag inte. Tyckte att jag var lite för ung då.
bästa låten genom tiderna?
Ooooj! White Lion – When the children cry
hemmakväll/utekväll (du har mer hemmakvällar med tanke på att du är tsm med Fredric men vad gillar du mer?)
klänning/kjol
vinter/sommar
vår/höst
pendel/tunnelbana
storstaden
/landet
string/hotpants
vin/öl (smakar bäst helt enkelt)
egypten/singapor
bio/tv
sola/bada

falunklassen/sthlmsklassen
hur ofta tvättar du ditt hår? <3
Vanligtvis varanan dag men jag försöker dra ner på det så ibland var tredje!
Bor du och fredric långt ifrån varandra?
Nje, tar väl kanske 30-40 minuter kommunalt. 15 min med bil!
du använde vitamin b12 förut om jag inte har fel?
var det vitamin b12 och funkade det för huden och använder du det än? 🙂
Jag åt inte vitamin b12 utan bara ren b-vitamin. Det funkade jättebra! En vacker dag försvann ALLA mina hudproblem och nu är jag ren som en babyrumpa hur illa jag än sköter min hud. Jag använder det alltså inte längre.
Är du konfimerad?
Ja det är jag!
Har du haft många pojkvänner? Hur länge var ni tillsammans?
3 st. 1,5 år, 2 månader och jag och Fredric hade juts 5 månader!
När du ger tips för tex naglar om medel och sånt, eller saker för håret, kan du inte skriva vart man köper dom också så ofta du kommer ihåg? =)
Det ska jag försöka göra!
Är det mycket läxor och prov på Jensen?
Inte mer än vanligt tror jag. Fast nej, nästan inga prov! Förutom matten har jag haft kanske 3 st förra terminen! Inlämningar och sånt är det mer av.
Vad är det bästa med att bo i Stockholm och inte i Falun? 🙂
Jag tycker bättre om Stockholm som stad och det finns mer möjligheter här.
vart köppte du byxorna som du har på din banner?
Zoul!
hur tusan gör du för att se så otroligt pigg & fräsch ut? 🙂
Hm, det vet jag inte! Håller håret rent, sminkar mig lagom och ser positivt på världen (oftast) haha.Tycker du att du har förändrats mycket efter att du började blogga? Vad jag menar är att lever du efter din blogg? Känner du dig pressad att du måste hitta på massa grejer, shoppa massa snyggt och så för att bloggen ska bli så bra som möjligt?
Min blogg är det bästa jag har gjort! Men ja, måste säga att jag lever lite efter den. När jag gör något så tänker jag alltid igenom bloggen, typ ”Vart är kameran, jag måste ha material till bloggen!” men det är ingenting jag vanligtvis tycker är jobbigt. Jag älskar att blogga och det gör allt så mycket roligare. Och nej, jag shoppar inte mer men dock gör det det roligare då man fotar det och sånt sen. Men jag skulle aldrig köpa något bara för bloggen.
Hur gjorde du för att folk skulle hitta din blogg och komma tillbaka till den? 🙂
Jag gillar din blogg grymt mycket!

Det vet jag inte heller! Haha. Det handlar mycket om designen. Sedan antar jag att det har råkat vara ett väldigt bra inlägg högst upp på bloggen just då så att de sett bloggen som intressant och sedan besökt den igen och igen!hej jag älskar din blogg!!
Men jag undrar vad din mamma och pappa jobbar med?

Dom jobbar med blommor båda två, precis som jag!
Hur lång är du?
175cm!
vet du några bra skor till våren som inte går sönder?! 🙂
Converse, gladiatorsandaler? 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • vem var du tms med två månader?

    2010-01-12 14:12:28
    Svara
  • when the children cry e hur bra som helst! en sån låt man kan bli tårögd av varje gång typ.

    nattiis 2010-01-12 07:30:44 http://snatalie.blogg.se/
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!