HeartbeatsNej, jag blir hemma idag. Måste springa på toaletten heeela tiden (mysigt). Så det kan bli problem på pendeln in osv, haha. Dessutom är min halv ännu värre nu. Jag som faktiskt ville gå till skolan idag! Åh, nu får jag dessutom dåligt samvete.. Aja, får trösta mig med att jag inte missar något viktigt då vi har vårt terminsavslut den här veckan och det bara är filmkollande och sånt. Nu måste jag smsa mina delar till dem i min historiagrupp, hörs soonie!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej
  Du har en fantastisk blogg! 🙂 streckläser den!
  Du borde bli modell, du är jätte fin!
  btw hur fixar du så att det blir .se och inte blogg.se?

  Ser fram emot ALLA dina inlägg.

  viktoria 2010-01-12 12:42:15 http://viktorialinds.blogg.se/
  Svara
 • Hejsan,
  hur ofta klipper och färgar du håret? 🙂

  angelica 2010-01-11 14:43:22 http://aangeliicar.blogg.se/
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!