Stora hårinlägget


Tvättning
När jag tvättar håret använder jag TRESemmés produker. Bra och prisvärda. Stor flaska för strax under hundralappen. Finns nästan överallt där man kan tänka sig. Livsmedelsbutiker, Kicks, Åhléns osv.


Tvättning
Jag har även dehär produkterna från Hårologi som jag fick av mormor och morfar på julafton. Det är sjuukt bra, mycket bättre än TRESemmés, dock dyrare. Har bara provat det en gång ännu, ska använda upp mitt andra först!


Skydd
För att skydda håret ifrån värme använder jag TRESemmés värmeskydd. Skyddar emot värme från tex plattång och hårfön. Funkar prima ballerina. Mitt är ifrån ICA och kostade 129:-.


Volym
Mousse är underkattat. Jag har aldrig gett det en chans alls, men så fick jag det här med shampoot och balsamet från mormor och morfar i julas och så provade jag det bara. Det är fantastiskt! Det ger en sjukt bra och fin volym och en massa glans. Jag använde mitt igår och mitt hår ligger fortfarande perfekt och då har jag sovit på det också! Det är en mirakelprodukt! Man använder det i handdukstorkat hår och fönar sen bara. Sen behöver man egentligen inte göra något mer alls. Det är redan perfekt! Från Hårologi.


Torrshampoo
När det kommer till torrshampoo så använder jag det från PROFFS. Bra och prisvärt! Har bara i lite i hårbotten när det börjar se smutsigt ut så håller det sig rent ännu en dag. Kostar runt 40kr på Kicks.


Spray
Det här är den hårsprayen jag använder, och alltid har använt. Elnett från Loreal. Tycker att den är bra så har liksom snöat in på den! Funderar dock på att prova någon ny snart, kanske TRESemmés. Har hört att den ska vara bra! Den här är iallafall från Kicks och kostar runt 50lappen.
* Använd hårspray så sällan du kan då det sliter jättemycket på håret. Jag använder bara hårspray när luggen inte vill ligga som jag vill eller när jag lockat håret.


Volym
Jag antar att de flesta redan har det här pulvret så jag kanske inte måste skriva så mycket om det! Använs för volym och funkar superbra. Man har lite i hårbottnen och masserar in det. Det funkar ungefär som ett wax fast för kvinnor. Finns hos tex Kicks, de flesta frisörer osv. Kostar mellan 100-150 kronor.


Glans
Silkesdroppar, hårserum eller vad man nu ska kalla det från TONI&GUY. Har lite i topparna efter varje föning. Det motverkar frissighet och gör att topparna inte blir lika slitna.


Plattång
Här är min plattång! Många år gammal men funkar fortfarande hur bra som helst. Märket är GA.MA.


Locktång
Remington Bigshot använder jag. Felfri! En manick som man kan byta ”överdel” på så att man får olika lockar. Det är förövrigt den där våggrejen jag använder när jag gör sånnadär små lockar som jag hade på tex julafton! Min är ifrån OnOff.


Volym
Jag tvivlar på att någon av er skulle ha missat den här. Volymmaster, Björn Axen. Använder den sällan men ibland så händer det! Den funkar ju, men det tar ett jäkla dag och blir lätt fel så att man ser det vofflade sen och fulare finns inte…


Hårinpackning
Det här är hårinpackningen jag använder för tillfället! När jag har lite överflödiga pengar och inte behöver mer kläder (när skulle det ske i mitt huvud?) så ska jag köpa en bättre för det behöver mitt hår verklighen. Men den här funkar superbra under tiden. Billig och bra!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • du skrev inte vart glanssprayen var köpt. Kan du bara slänga in det i en liten rad i ett av dina inlägg så man vet 🙂 du behöver absolut inte göra ett helt inlägg för den här lilla frågan!

  Hanna 2010-01-15 21:13:25
  Svara
 • jag tycker din blogg är jättebra! Älskar tips och liknande. Har gått och funderat på om jag ska testa tresemmes värsmeskydd, mitt från loreal suger, och så skriver du om det, toppenbra!
  Dessutom ger du tips om lite allt möjligt, skolan och sånt bra. Jättefin blogg:)

  Nattiis 2010-01-11 17:31:48 http://snatalie.blogg.se/
  Svara
 • Vars kan man köpa det där ''silkesdropparna'' och vad kostar det:)?
  jätte fin blogg!

  Emma 2010-01-10 21:03:03
  Svara
 • Vars kan man köpa det där ''silkesdropparna'' och vad kostar det:)?
  jätte fin blogg!

  Emma 2010-01-10 21:02:15
  Svara
 • jag kan bara hålla med om shampot! verkligen bra:)
  kram

  2010-01-10 20:32:10
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!