Bloglovin'

Jag vill återigen be er som läser genom bloglovin’ och prenumenerar på fannystaaf.blogg.se byta till fannystaaf.se istället! Vill nämligen ta bort den andra och det vore ju tråkigt om ni inte kunde läsa!

Sedan var det någon som frågade vad bloglovin’ var och hur man använder det så jag tänkte svara på det lite snabbt. Bloglovin’ är en sida som hjälper dig att hålla stenkoll på dina favoritbloggar. Du blir medlem, och så lägger du till (prenumenerar) på de bloggar du vill följa. Sedan kommer alla nya inlägg synas på din sida så att du kan läsa allt i ordning och aldrig missar ett enda litet inlägg! Det är verkligen en superbra sida!

Klicka på ikonen om du vill följa min blogg i Bloglovn’!

 

bloglovin

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!