Spoiler

Seg och underbar kväll,
Har käkat middag, kollat på Robinson, redigerat bilder och bara tagit det lungt. Perfekt dag med andra ord! Måste erkänna att jag börjat deppa lite eftersom att skolan börjar på måndag. Skulle vilja ha massa fler dagar där man bara gör vad som faller en in. Tur för mig att jag har jensendagar iallafall, och dessutom så antar jag att sommarlovet kommer vara här ruskigt snart ändå. Det finns inget stopp på hur snabbt skolveckor kan gå!

Spoiler: Imorgon tänkte jag skriva ett låångt inlägg om ALLA produkter och verktyg jag använder till mitt hår, både vårdande och styling. Kommer antagligen också en frågestund, och självklart massa andra inlägg som jag inte klurat ut än! Era förslag tas emot med glädje!

Nu ska jag sätta mig och fixa lite med mina naglar! Köpte ju massa nytt idag som jag måste inviga.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!