Rödrandig stickadTröjan är från Vero Moda

Hej! Nu är jag hemma. Fick med mig en hel del hem kan jag lova! Inte så mycket i klädväg men massa hårgrejer, nagelgrejer osv. Det mesta hade ju börjat ta slut och nu när det är nytt år så ska det vara nytt, så det så! Darin var där också. Inte snygg i verkligheten, sjunger inte bra i verkligheten, tyvärr. Nu ska jag fota alla mina köp!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • åh gud vilken snygg tröja !
  hur mycket kostar den? och har du köpt den nyligen? alltså finns den kvar tror du? jag har nämligen inte sett den på vero moda 🙁

  felicia 2010-01-23 19:53:55 http://feliciasj.blogg.se/
  Svara
 • det är inte bara du som har saknat din blogg ! & du är ruskigt snyyyyggg!

  e 2010-01-10 01:48:51
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!