Cosmopolitan

Hej och godmorgon!

Vaknade för ett tag sedan och var just nere och åt frukost, kikade igenom min nya Cosmopolitan som jag hittade i brevlådan igår och dubbelcheckade H&M’s vårkatalog. Inte för att jag behövde inspiration precis då jag är så shoppingsugen att jag knappt kan sitta still, haha. Fick just en del av min lön, studiebidraget plus att jag har mina julklappspengar kvar så nu jäklar! Haha. Ska ju iväg till Sollentuna. Vill egentligen helst åka in till stan men Stockholmstad på lördagar är långt ifrån kul. Det är så jäkla mycket folk så att man knappt kommer framåt! Och inte kan jag hålla mig heller… haha!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!