10 Nageltips från moi

Här kommer lite av mina nageltips!

♥ Fila så ofta det går! Det gör så att naglarna inte går av och håller sig längre. Kom ihåg att fila även på naglarna, och inte bara på toppen.

♥ Använd olja för naglarna och nagelbanden! Det ser till att nagelbanden inte fransar upp sig och naglarna håller sig superfina. Det är nog faktiskt mitt bästa tips!

♥ Måla alltid ett ”över och underlager” med genomskinligt lack för att nagellacket ska hålla bättre.

♥ Har du korta naglar som har gått av? Måla med en stark färg! Färger passar bättre på kortare naglar än längre. Jag brukar ha chockrosa, rött och svart.

♥ När du har långa naglar, ha ett mer diskret lack så som gensomskinligt eller blekt rosa. Eller kanske köra på en fransk manikyr?

♥ Är det akut med snygga naglar till ett tillfälle och dina är katastrof? Använd sådana lösnaglar som du sätter på själv! De hålla inte alls bra och är allmänt usla men de kostar bara runt 100lappen och det är klart värt det för i en dag ser det iallafall ut som att du har perfekta naglar. Jag rekomenderar Depends!

♥ Skivar sig dina naglar lätt? Det finns medel för att undvika det! Jag har ett från Mavala som tar hand om naglarna. Brukar bara dra ett lager innan jag målar naglarna. Funkar super!

♥ Vill du att naglarna ska växa snabbare så ska du massera naglarna. Det ökar blodflödet till fingertopparna och naglarna växer snabbare.

♥ Var noga med att peta ner nagelbanden. Annars blir dina naglar lätt små, korta och konstiga när du blir äldre.

♥ Och till sist en varning. Innan du betalar för riktiga lösnaglar ska du veta om konsekvenserna! Det gjorde nämligen inte jag… Naglarna växer snabbt ut och lösnageln ser konstig ut och sedan: När du tar bort naglarna så är den riktiga nageln helt förstörd. Den ser inte helt bra ut på flera månader framöver..

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Gillar din blogg! 🙂
  jag gör ofta nagelförlängning och mina naglar har aldrig blivit förstörda av det.
  Använder gelé och det är ju skonsamt för nageln har jag hört :).
  Sen att det ser konstigt ut när ens egen nagel växer ut, det tycker jag inte 🙂 det är bara göra refill så blir det bra!

  veronica 2010-01-29 00:12:36 http://missfancydream.blogg.se/
  Svara
 • Tack för tipsen 8)

  Lynn 2010-01-09 18:47:31 http://lynn.devote.se
  Svara
 • Tack Fanny för tipsen. Du har verkligen en JÄTTE bra blogg.

  2010-01-09 18:10:01
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!