Home to stay

SHIT VAD KALLT DET ÄR!

-17 och jag fick ont i lungorna när jag andades! Ja, nu är jag hemma iallalfall. Äntligen! Det var ingen rolig resa hem, mådde superdåligt på planet, mycket väntan osv men nu kom jag ju hem iallafall. Men som ni kanske vet så ligger mitt rum på vinden, som INTE är isolerad och det är inte världens bästa dörr så kylan läcker in. Och på det så funkar inte mitt element! Så nu kommer all min värme ifrån elementet i garderoben och så har jag burit upp någon stor ful bilvärmare (?) som låter som ett monster men som iallafall sprutar varmluft!

Det första jag gjorde när jag kom upp hit nyss var att smörja in mig och sätta på mig dubbla myskläder plus tofflor! Nu känns allt väldigt bekvämt. Rummet har börjat bli varmt, jag är skönt klädd, kan använda åäö i inläggen, skriva om vad jag vill utan tid, sova i min säng osv osv. Dock måste jag erkänna att det var riktigt underbart att komma iväg till värmen en vecka. Speciellt när min sötnos var med! Har varit en helt underbar vecka!

Snart ska jag slänga in lite inlägg, ska bara kika online och lite bloggar först!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • 17 minus är nästan ingenting då man jämför med här, igår hade vi 38 minus på dagen. (a) fin blogg föresten! 🙂

    elina 2010-01-08 23:51:29 http://elinawikman.blogg.se/
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!