Egypten dag 7

Heej!

Nu kommer sista inlagget har ifran. Vi har precis atit och ska snart ivag och spela kort innan det blir packning och sova! Imorgon bar det ju hemat sa jag kommer hem mellan 8-9 pa kvallen svensk tid och det kliar i mina bloggfigrar kan jag lova! Sa for er som inte har nagot for er en fradagskvall som imorgon kan jag lova er mycket lasning i min blogg! Haha. Suttit idag vid poolen och skrivit ner alla inlagg jag vill skriva pa en lapp och fler pluppar upp i huvudet hela tiden!

Ha det superbra sa hors vi imorgon. Puss pa er alla sotisar!


Paxar favoritsolstolarna!


Kortspel


Mina ben borjar bli brunisar!


Det var ryska och egyptiska julafton sa det var en vacker kor eller vad man ska kalla det som kom och sjong.. Fredric var imponerad iallafall!


Skulle lasa in min mobil innan vi gick till poolen, och upptacker att Fredric last in chipsen? HAHAHA

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • sv: hahaha, ja det var faktiskt lite komiskt 😉
  Gud vad härligt det ser ut i Egypten. Här började skolan idag 🙁

  emelie 2010-01-08 16:57:11 http://emelieerikssoon.blogg.se/
  Svara
 • Jaaa ! det linnet var är det ifrån?
  tack för en bra blogg !

  2010-01-07 21:33:30
  Svara
 • Hej fanny!
  var har du köp det där linnet med typ remsor på ryggen?
  Din blogg är jätte bra!

  Lisa 2010-01-07 21:13:58
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!