Egypten dag 5

Hej pa er!

Nu borjar brannan ta sig… iallafall pa Fredric! Hahaha. Idag har vi iallafall solat hela dagen och pa kvallen akte vi och smashoppade lite men det fanns inget att ha. Sedan blev det middag pa Hard Rock Cafe! Mumsimums. Nu ska vi snart ivag och spela kort men forst ska jag lagga in massa bilder till er. Maste saga att nu borjar det klia i fingrarna! Jag ALSKAR att blogga, och nu kan jag knappt gora det?! Vill skriva massa skonhetsinlagg osv, men jag har iallafall massa att skriva om nar jag kommer hem!

Sag dessutom att det var rekord har om dagen! 695 unika lasare hittade hit, mycket kul! Hoppas att ni stannar 🙂


Tillbaka efter frukosten


Pavag till poolen!


Familj


Stek


Gick for att kopa en boll…


… att leka med!


Alskling!


I lobbyn pavag ut


Shopping?


En Fanny!


Min!


Pusspuss!


Jag tog Chicken Fajitas as always!


Tuffingar!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!