Kolapopcorn?

Åååh vad jag hatar teknik. Letade just reda på och laddade ner 10000000 låtar och nu finns ingen av dem kvar!? Irriterande, ja. Men nu blir det faktiskt sängdags då jag ska upp om tre timmar… Snacka om att jag kommer vara trött då. Har iallafall packat iordning allt nu förutom smink och sånt så det får jag göra imorgonbitti (inatt). Annars så är nog allt klart, fast jag har självklart panik och inbillar mig att jag har glömt en massa viktiga saker fastän jag gått igenom packningen en miljard gånger.  

Kvällen spenderades iallafall med nudlar (alla restauranger var stängda när vi skulle äta) spel, fyrverkerier och popcornsätning. Popcornen kom från New York och hade kola, choklad och ostsmak! Haha. Jag tyckte att ostsmak var godast, kändes liksom med naturligt. Men Fredrics favorit var kola, och faktiskt så var alla goda! Kontistigt nog… hahha

Nej, nu ska jag dra mig. Ska försöka få någon timmes sömn. Får se om det kommer något inlägg inatt, annars hörs vi när jag fått tag på internet där nere i Afrika! Ha det fint hörni, pussi!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!