Egypten snart ju!

Shit, jag ska ju till Egypten om mindre än en vecka?! Det har jag ju helt kopplat bort i all denna julstress… Kollade nyss vädret och som det ser ut nu ska det bli 25-26 grader hela veckan! Åååh vad jag ska sola. Dock är det ju inte ens någon idé att ha en tävling när Fredric är med… jäkla asiatpigment.. haha. Det är ju en sistaminutenresa så jag har inte alls haft några förväntningar då folk sagt att det säkert blir kallt och hotellet inte är sådär jätte fint osv men nu ser det faktiskt superbra ut! Jag är faktiskt riktigt bortskämd när det gäller utlandsresor då det alltid varit Thailand och sånt, men jag tror att öken blir topp med! Var där en gång för ett par år sedan men det var på ett helt annat ställe.

Efter julen brukar jag känna mig besviken över att den är slut och att man måste vänta ett år på nästa men jag har så mycket annat bra framför mig nu ju! Egypten, 2 veckors ledighet till, min födelsedag är inte långt bort nu osv osv. Det gäller att tänka på allt positivt!


En bild från hotellets bar och strand, ser inte helt fel ut!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Vart i Egypten ska ni? Och vad heter hotellet? Var nämligen där för ett år sen och det var himla fint, men som den över mig, alla försäljare var lite smått irriterande! Hoppas ni får en fin resa, kram!

    K 2009-12-25 19:19:46
    Svara
  • egypten är ett fantastiskt land med underbar vatten

    det ända minus med landet är alla försläjare

    2009-12-25 17:13:53
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!