Utan lösning

Vad är det för deckare som inte har någon lösning?! Det var det dummaste jag har varit med om! Här har jag lagt ner hur många timmar som helst på att läsa den här jäkla boken och sedan får man inte veta vem mördaren är?! Nog med att jag tror att jag vet men ändå! Men man får tydligen veta vem det är i filmen så jag får väl ta och se den då. Hur som helst, klar med boken alltså, haha. Tänkte sätta mig och skriva lite på min Företagsekonomi så att jag inte behöver göra så mycket imorgon. Men klockan 9 är det stopp för så börjar ”I hennes skor” på trean och den vill jag gärna se 🙂 Men det passar bra för man skulle max jobba med den en timme så det blir en halvtimme idag och en halvtimme imorgon!


Har äntligen fått upp en adventljusstake till mitt rum nu! Verkligen inte den snyggaste, men det är bara sååå mysigt och ger mig massa julkänsla!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • läste du inte kim novak…? det är en sann historia, och det är faktiskt ingen som vet vem det var 🙂 nu kommer jag inte ihåg vad personerna heter, men den blonda killen erkände (i verkligheten) för författaren, men tog senare tillbaka det…

    2009-12-10 16:16:11
    Svara
  • man får ju visst veta vem det är :p

    signe 2009-12-09 20:22:05
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!