Förmiddagar går dubbelt så snabbt!

Hej bloggen!

Nu kom jag hem för ett litet tag sedan. Förmiddagar går verkligen dubbelt så snabbt dör eftermiddagar! Hela skoldagen gick på ett poff! Efter så käkade jag lunch med Emma, Frida, Rebecca och Michaela och sedan så åkte jag hemåt. Nu sitter jag här och försöker planera min dag. Jag ska som sagt ”förplugga” lite till sånt som kommer så att jag har lite koll. Sedan ska jag nog mest ta det lungt och ha det skönt!

Vi hörs!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Im not going to say what everyone else has already said, but I do want to comment on your knowledge of the topic. Youre truly well-informed. I cant believe how much of this I just wasnt aware of. Thank you for bringing more information to this topic for me. Im truly grateful and really impressed. <a href="//legosforgirls.info/

    Legos for Girls 2010-11-01 08:42:34 http://legosforgirls.info/
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!