Juletiden har börjat

GODMORGON!

Ååååh, det är första advent idag! Jag är så sjuuukt glad, nu har jultiden äntligen startat och idag kommer bli helt perfekt! Först ska jag jobba 4 timmar vilket är helt lagom och bara mysigt och sedan ikväll ska jag ha julkväll med familjen och Fredric. Vi ska äta julgrejer och kolla på Polarexpressen! Ååh, jag kunde inte bli lyckligare!

Nu ska jag försöka väcka Fredric och Dan!


Bild på mig och Dan från Seaside i våras!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • You certainly understand what youre referring to. Man, this website is simply excellent! I cant wait to browse more of what youve got to share. Im actually delighted that I discovered this when I did since I had been truly starting to become tired with the total writing world. Youve turned me around, dude! <a href="//legosforgirls.info/

  Legos for Girls 2010-10-31 15:07:53 http://legosforgirls.info/
  Svara
 • jäääääävlaaar va snygg han va :ooo

  2009-11-29 19:48:41
  Svara
 • jäklar va lik taylor lautner!!!!

  2009-11-29 16:52:26
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!