På g till jobbet

Helloj!

Jag är DÖDSTRÖTT. Usch, seriöst, jag kan inte minnas sist jag sov tills jag vaknade av mig själv! Det var seriöst typ i sommras. Jag behöver sömn! Ja, nästa helg får jag sova förhoppningsvis. Då blir det inget jobb! Nu hade jag tänkt gå och skaka om Fredric som fortfarande sover retfullt i sängen.. morrr. Sedan åker jag iväg till jobbet! Slutar 4 eller 5 idag så vi hörs efter det!

Förresten, ni som ber om julklappstips osv. Allt det kommer i min lilla ”bloggjulkalender” som startar på Tisdag, 1 December! Så vänta tills dess!

Ha en bra lördag så länge 🙂


Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • ja, vart jobbar du? (:

  johanna 2009-11-28 18:53:25 http://johannaschelin.blogg.se/
  Svara
 • vart jobbar du?:)

  2009-11-28 15:41:21
  Svara
 • är du brunett egentligen? undrar bara eftersom att utväxten ser rätt mörk ut 🙂

  johanna 2009-11-28 15:13:31
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!