New Moon

Ja, New Moon! Typ ett av de största samtalsämnerna just nu men jag kan inte påstå att jag inte förstår det. Historien är fantastisk och gör en något av beroende. Iallafall, jag såg den ju igår och jag kan inte påstå att jag blev besviken! Den var underbar, man blev glad men den går faktiskt inte ens att jämföra med boken. Det är faktiskt så, tycker att dom hade missat många bra grejer så det blev inte alls samma känsla i filmen som i boken men det är ju nästan omöjligt så jag tycker absolut att dom gjorde den bra!

Men om vi bara ska snacka film! Jag älskar att Jacob är med så pass mycket som han är, och han blir liksom en av huvudrollerna tillskillnad från förut. Dock var slutscenen lite förvirrande! Först blev jag sur på Bella för vad hon sa till Jacob och sedan blev det liksom ”ÅÅÅÅÅÅÅH!” haha. Jag får panik av tanken att jag måste vänta ett år på nästa film! Noway att jag kommer kunna hålla mig från resten av böckerna tills dess.. haha

Bli inte förvånade om jag snart sitter framför den filmen i en biosalong igen, och den kommer hamna i min filmsamling snabbast möjligt. Får inte missas!

New Moon – 1 2 3 4 5

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • den kmr den 30 juni tror jag det var:) där ngn gång. Så man behöver inte vänta ett helt år:)

  nattiis 2009-11-26 14:35:56 http://snatalie.blogg.se/
  Svara
 • nästa film kommer i januari :p

  ano 2009-11-24 23:06:02
  Svara
 • Den nya filmen Eclipse (3:e filmen) kommer ut på bio vid maj-mars nån gång har jag för mig. Och just nu håller dom på att göra den 4:e

  2009-11-24 21:28:35
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!