Jul!

Åh, jag har verkligen börjat få julkänslor nu även fast det varken är snö eller speciellt kallt. Sitter här och lyssnar på julmusik nu, haha! Det finns nog få som älskar julen så mycket som jag gör. För inte allt för många år sedan räknade jag ner dagarna till första advent från sommarlovet! Jag älskar allt mys! Maten, musiken, stämningen osv. Det är verkligen det bästa på hela mitt år, kan se fram emot det huuur länge som helst!

Iallafall, det jag skulle komma till är att jag har massa julmys framför mig kommande vecka!

Lördag – Jobba och det ger alltid massa julstämning med alla julblommor och godjul önskningar! Och inte snacka om stressen… haha

Söndag – Jobba igen, och julmys med familjen på kvällen! Julpyntning, glögg, pepparkakor och Polarexpressen!

Onsdag – Baka massa onyttiga julgrejer med Frida 🙂

Nästa helg – Julhelg med Fredric! Julmarknad, shoppa julklappar, äta gröt, pepparkaksdeg och se massa julfilmer!

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH!Julafton 2008Julafton 2007


Julafton 2006

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • hur fick du ditt hår sådär lockigt? 🙂

    2009-11-24 15:21:15
    Svara
  • Guuuuud va många julklappar på första bilden, haha =)

    diana 2009-11-23 21:49:21 http://believe.devote.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!