Daaampis!

Heeeej!

Nu kom jag hem från skolan för ett tag sedan. Fick skjuts hem av mamma och pappa som var i stan så det var skönt. Nu är jag fruktansvärt hungrig och att sitta här och vänta på middagen är tråkigt så jag underhåller mig själv med tusentals cambilder! Hahaha.

Vet ni vad jag ska göra ikväll? Se New Moon! Ååååh, jag längtar! Ska se den med Fredric och Frida, perfekt! Fredric att vara kär i då jag alltid blir helt sprallig av kärlek av Twilight och Frida att sitta och dreggla killar med! Så jag ska börja röra mig in emot stan om ett tag, vi ska hämta ut biljetterna en stund innan bion nämligen. Ååh, jag har verkligen farligt höga förväntningar!Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Åh jag vill också see! Har inte tagit mig i kragen och beställt biljetter ännu, det måste jag göra snarast!
  Förresten, måste bara säga att jag älskar din blogg! Haha, och du verkar vara en jättefin tjej 🙂 Keep up the good work Fanny!

  Emma 2009-11-23 19:20:48 http://emamattsson.blogg.se/
  Svara
 • Jag såg den i lördags och den va super ! 😀

  A 2009-11-23 18:57:54
  Svara
 • Jag såg den i lördags och den va super ! 😀

  A 2009-11-23 18:57:22
  Svara
 • Förresten, älskar din blogg, den är super!

  Elin 2009-11-23 18:47:59
  Svara
 • Jag ska nog se den nästa helg, då jag blir bjuden av två vänner 🙂
  Har dock inte fruktasvärt höga förväntningar, för jag har läst hela bok serien, och böckerna brukar ju oftast vara bättre än filmen, och jag blev först galen i twilight när jag läst böckerna (ett måste ju!).
  Men ha så kul, säg gärna vad du tyckte sen! 😉

  Elin 2009-11-23 18:46:21
  Svara
 • den är super duper bra, men oväntat slut ! 😀
  ha så kul !

  bella 2009-11-23 18:40:18
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!