Gud vad ni ska hålla på


Men gud vad ni håller på. Det blev ett jävla liv om att jag var hemma hos Nick och fan vad irriterad jag blir på er. Ni verkar ju inte fatta ett skit, vad har ni bakom pannbenet? Nick är min vän. En av mina bästa vänner, och nu tycker ni att jag inte får umgås med honom bara för att han råkar vara ett gammalt ex och jag är tillsammans med Fredric. Men det ni inte kan förstå är att jag inte är en sån som dissar vänner hit och dit. Jag har mina vänner som jag älskar och litar på, och det är inga jag bara skulle skita i eller sluta umgås med.

Jag ser Nick som en vän, inte som ett ex. Det var fan hur länge som helst vi var tillsammans. Jag har alltid umgåtts med honom, no matter vem jag har varit tillsammans med? Ni har aldrig reagerat förut? Nej, och det är för att jag har bott här då. Vad fan är skillnaden? Fredric vet att jag älskar honom och aldrig i mitt liv skulle göra något för att förstöra det vi har. Jag är inte en sån som skulle bli hindrad att umgås med någon för att jag har varit tillsammans med den eller hållt på med den eller nåt. Jag är vän med folk för vilka personer dom är, inte för vilken relation jag haft tidigare med dem eller vafan det är ni jiddrar om. Man har regler på sig när man har ett förhållande, som att man inte får hålla på med andra osv. Men ska man ha regler på sig att man inte får umgås med vilka man vill, då ger jag fan i att ha ett förhållande kan jag säga. Då får jag och Fredric och jag vara något annat, för jag tänker inte sluta umgås med mina vänner som jag älskar för det. Som Cajsa sa när jag pratade med henne om det här: ”Men gud! Du och Nick har ju varit vänner hur länge som helst!”

Tina var den enda jag pussade igår, hon är ju också min kompis, så kan ni inte skriva hur dåligt av mig det var? Jag var säkert otrogen också! Eller hur? Nejfan nu får ni ge er. Fredric litar på mig och vet att jag älskar honom och hur läget är. Han fick veta långt innan vi blev tillsammans att jag umgås med mina ex. Så han vet allt det. Lägg ner nu, jag är hur jävla mycket jag vill med Nick.

Skulle det vara större chans att jag var otrogen med mitt ex eller? Snarare tvärt om. Han är ju mitt ex av en anledning. Ingen reagerar ju när jag är med andra vänner? Jag älskar Fredric av hela mitt hjärta, och det vet jag och han lika väl som ni. Så lägg ner bara.

Tack för alla vettiga kommentarer!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Håller med Daria där uppe.
  helt omoget och irriterande det är med sånt asså .

  Men som jag skrev i en komentar tidigare så behövde jag hjälp med min design. Jag vill att det ska va i mitten som din är men min är över hela och typ flera stycken. ( kolla själv på min blogg)
  och om alla vill kan dom ställa frågor på frågestunden på min blogg ;D

  johanna 2009-11-23 16:02:37 http://johannaschelin.blogg.se/
  Svara
 • jag tycker du har helt rätt!
  kan man inte vara vän med sina ex eller?
  lika dant som att tjejer inte kan vara bästisar med killar? eller tvärtom.
  snälla väx upp, till er som inte fattar att man bara kan vara VÄNNER.

  Daria 2009-11-23 15:32:24 http://flinka.blogg.se/
  Svara
 • wooow chilla,

  Cecilia Armansson 2009-11-22 22:23:39
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!