Svar på tal – Snabbis

Postat av: Lovisa <33

Heej Fanny! <3

Nu hade jag tänkt att skriva en kommentar! <3 Jag vet knappt vad jag ska skriva men för det första så vill jag säga att vi är otroligt lika! <3 Men det är lite svårt att förklara nu!… Jag föddes i Stockholm och växte upp i Sollentuna när jag var 10 eller 11 så flyttade jag till Falun/ Elsborg Mormorsgatan. Visst har du bot i Elsborg? Men i alla fall så flyttade jag till Falun på grund av dåliga vänner… Och allt möjligt.. Jag har ockaså haft problem! : ( Jag har gått på bup i Sollentuna och pratat. Villken kurator har du? Nu ska jag i alla fall flytta tillbaks till Stockholm men till täby. Jag är bara 12 men ändå så har jag dig som min förebild! <3 Min syrra tycker att det är drygt när jag snackar om dig hela tiden men jag gillar dig så mycket! När jag läser din blogg så blir jag så glad!!!! : ) Jag skulle vilja vara din vän! <3 Jag måste erkänna en sak.. Idag när du kom till Falun så åkte jag ner till stationen speciellt för att få se dig i verkligheten! Såg du en tjej i 12 års åldern som tittade mycket på dig?? / Lovisa Alexandersson p.s Jag heter Fanny i mellannamn! : )

Svar: Wooooooow, vad svarar man på något sånthär? Känner mig väldigt… hm, hittar inte rätt ord. Hedrad är lite fel men något liknande, men samtidigt lite småskrämd. Det är läskigt att någon faktiskt ser mig som förebild och tycker om min blogg SÅ mycket så att den åker någonstans bara för att se mig… 😮 haha. Ja, hur som helst. Du skrev att du ville ha ett svar så här kommer ett litet kort, har nämligen lite bråttom. Jag går inte hos BUP så har ingen kurator där, ja jag bodde i Elsborg, jag gick hos dagmamma på mormorsgatan! Mer än så hinner jag tyvärr inte svara, men tack för din kommentar! 🙂 jätte gulligt!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Tack för att du svarade! <3

    Lovisa <33 2009-11-20 23:50:52
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!