Ready, set, go

Sitter här och lyssnar på lite gammal musik så jag får Falukänslor men det gjorde mig egentligen bara ledsen. Så nu ska jag börja stänga väskorna och bege mig iväg till stationen så att jag kommer med tåget! Hörs när jag kommit ”ombord” 🙂


Bilden är tagen för ungefär ett år sedan. Precis när jag fått reda på flytten och att jag snart skulle lämna allt. Det är hemskt att leva i något där man vet att man har en begränsad tid på sig, ändå var våras en av de bästa perioderna av mitt liv!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hej, Jag har precis börjat följa din blogg och jag älskar den! Ville bara fråga om du tränade något eller så. Du är ju väldigt smal och jag kämpar själv för att bli lite mer vältränad. Kan ju svara på min blogg om du vill 🙂

    Sofia newitt 2009-11-20 16:50:14 http://sofianew.blogg.se/
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!