Hej! Nu…

1a849048a8e379b5836a85ab4ba23a2e.png

Kolla varifrån!

Hej! Nu sitter jag på tåget men jag hamnade åt fel håll och utan kontaktuttag så jag kan dessvärre inte använda datorn men vi hörs när jag är framme i falun istället! Puss

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Svara gärna på min kommentar!!! <3

  Lovisa <33 2009-11-20 21:38:54
  Svara
 • Heej Fanny! <3

  Nu hade jag tänkt att skriva en kommentar! <3 Jag vet knappt vad jag ska skriva men för det första så vill jag säga att vi är otroligt lika! <3 Men det är lite svårt att förklara nu!… Jag föddes i Stockholm och växte upp i Sollentuna när jag var 10 eller 11 så flyttade jag till Falun/ Elsborg Mormorsgatan. Visst har du bot i Elsborg? Men i alla fall så flyttade jag till Falun på grund av dåliga vänner… Och allt möjligt.. Jag har ockaså haft problem! : ( Jag har gått på bup i Sollentuna och pratat. Villken kurator har du? Nu ska jag i alla fall flytta tillbaks till Stockholm men till täby. Jag är bara 12 men ändå så har jag dig som min förebild! <3 Min syrra tycker att det är drygt när jag snackar om dig hela tiden men jag gillar dig så mycket! När jag läser din blogg så blir jag så glad!!!! : ) Jag skulle vilja vara din vän! <3 Jag måste erkänna en sak.. Idag när du kom till Falun så åkte jag ner till stationen speciellt för att få se dig i verkligheten! Såg du en tjej i 12 års åldern som tittade mycket på dig?? / Lovisa Alexandersson p.s Jag heter Fanny i mellannamn! : )

  Lovisa <33 2009-11-20 21:36:50
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!