Nervös?

Godmorgon!

Blev väckt för ett tag sedan och har varit nere och ätit frukost och nu ska jag sortera min tvätt. Blev hemma idag med men imorgon blir det nog skola då det tydligen var superviktigt att jag var med på idrotten och dessutom så ska jag ju till Falun sen på eftermiddagen! Är lite typ.. nervös eller nåt faktiskt. Inte för människorna eller nåt men för själva känslan. Har inte varit där sedan dagen jag satt i bilen med massa flyttgrejer, katterna och familjen och sa hejdå till allt. Vilket var ett halvår sedan. Jaja, vi får se hur allt blir 🙂 Får ju träffa alla igen iallafall så jag skulle inte kunna vara gladare!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!