Svar på tal – Elaka kommentarer

Hej fanny <3
Jag har en fråga:
Jag har precis börjat blogga, och det är roligt!
Den kanske inte är världens bästa.
Och nu har massa kommenterat dumma saker :/
Hur gör du om du får en dum kommentar ?
Kan du ge några tips så man bara kan glömma det ?

tacksam för svar <3
du är sjukt fin

Svar: Hej och tack! Haha. Hemligheten är faktiskt rätt simpel. Det gäller bara att inse att det verkligen bara handlar om avundsjuka. Folk sa det till mig i början och jag tog inte in det. Jag kopplade inte riktigt och förstod inte varför någon skulle skriva något dumt om mig när dom egentligen var avundsjuka men det är precis så det är. Folk tål inte att se någon annan lyckas bättre. Det är bara att bita ihop och vända på kommentaren. Det säger egentligen mer om personen som kommenterade än dig. Jag menar, hur ofta är ”taskiga kommentarer” inte anonyma? Folk kan ju inte stå för det eftersom att dom innerst inne också vet att det är lätt att genomskåda och att det som säger inte stämmer. Dom känner inte dig, varför då ta åt sig av vad någon som inte vet vad den snackar om säger?


Jag kan ta den här kommentaren som ett exempel! Hade personen tagit bort det inringade och idiot hade det inte varit något konstigt med det men nu kände personen att det inte riktigt räckte till. Personen ville väldigt gärna försöka såra mig också och riktade in sig på mitt hår, som jag btw är supernöjd med, och varför vill den försöka såra mig då kan man fråga sig? Det finns två alternativ. Antingen är personen så fruktansvärt avundsjuk så den känner att den måste försöka få mig att tro att mitt hår inte alls är fint osv, eller så har personen helt enkelt inte kommit ur ”jag-tuperar-mitt-hår-och-färgar-det-i-fake-färger-stadiet”. Då tycker jag synd om den personen, för den kommer också inse, att ett fågelbo på huvudet som lyser gult inte håller länge. Om inte annat så lär det ju bokstavligen trilla av efter ett tag. Pricken över i den här kommentaren är ju den glada smileyn på slutet. Typiskt småtjejbeteende. Typ ”Åh, nu ägde jag henne allt!” Åhja, nu ägde du ut mig totalt 😉

Så skit bara i vad folk skriver, eller gör som mig. Vänd det till det positiva och ditt självförtroende kommer flyyyyga upp på skalan! Så länge du inte trycker ner dig själv, kan ingen annan heller trycka ner dig! 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • asså tack för att du tog upp borda mina kommentarer :$ haha, din blogg är jätte bra och det är verkigen skönt att skriva till dig som vet mycket och så, tack!

  Hanna 2009-11-18 20:38:17 http://hannaandrea.blogg.se/
  Svara
 • borde finnas fler människor som dig!
  du kommer komma långt i ditt liv säger jag bara <3

  Hanna 2009-11-18 20:30:11
  Svara
 • vart kommer din pälsväst ifrån? 🙂

  2009-11-18 19:59:15 http://pussss.devote.se
  Svara
 • herregud vilken avensjuk människa som kommentera dedt där "råtthåret"..
  haha ärligt så har du ett av dom finaste håren jag sätt så den personen har väl antagligen väldigt fult hår och är väldigt avensjuk på ditt fina hår ;D haha

  2009-11-18 19:31:15
  Svara
 • hej:)
  svara på den här kommentaren helst i ett inlägg ,
  mitt hår är gult & jag vill ha ljus brunt nåt liknade som dig , du har gryyymt fin hårfärg 🙂
  men hur ska jag färga mitt hår då för att få ljus brunt ? 🙂
  puuusss

  2009-11-18 19:23:00
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!