Svininfulensan utan hög feber?

Hej mina läsare!

Tänkte bara meddela er om att jag lever, villket jag knappt gör. Har aldrig haft så här ont i huvudet, kan knappt gå, skakar och halsen är helt igensvullen. Dock har jag knappt någon feber! Bara lite tillskillnad från Fredric som har 39. Stackars. Vi har sovit typ hela dagen. Vaknade runt 12, åt frukost och såg en film, somnade om, vaknade för ett tag sedan och åt nyss lite middag. Jag kanske åker hem imorgon, när jag mår såhär längtar jag bara efter min säng. Men fördelen med att vara sjuk med Fredric är att vi kan mysa och ta hand om varann.

Ja, nu vet ni iallafall varför jag inte bloggar!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • får man fråga vf du bor hos fredric? eller du sa att du mådde piss … vf gör du det? :/ <3

    Krya på er båda två 🙂 <3

    2009-11-16 19:47:39
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!