Hemma i mitt nya hemma

Hej bloggisen

Tror allt jag blev smittad ändå.. mår skit rent utsagt men tog alvedon på jobbet så jag får vänta tills den har gått ut innan jag kan se om jag har feber. Usch och bajs säger jag. Vill inte ha Fredrics skit för han är verkligen brännhet.. hur som helst! Kvällen kommer bestå av filmmys (sjukgöra) och så ska jag ta en dusch snart också. Känner mig superäcklig för tillfället.

Haha. gick även in i en glasdörr idag för er intresserade! Och då menar jag att verkligen att jag gick IN i den. Den vibrerade i en minut efter, haha!

Har inga bilder eller något kul alls att bjuda på faktiskt.. bajs på mig….

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!