SKa jobba nu!

Heej bloggen!

Jag försov mig, flög u pp ur sängen och satte fart som fasiken, och nu är jag helt plötsligt i tid! Haha. Fast det är farligt för mig att tänka så.. då blir jag alltid sen! Jag är iallafall klar nu. Ska packa klart och äta frukost bara. Ska nämligen flytta hem till Fredric ett tag eftersom att jag inte vill vara hemma av olika anledningar! Så han ska möta mig inne på t-centralen påväg till jobbet sedan och ta min packning så att jag slipper släpa på den. Men nu är jag hungrig! PUSS!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • vad är det som händer? Varför vill du inte vara hemma? Du behöver inte berätta detaljerat men ge oss något iallafall? Sen, skriv lite mer detaljer, jag menar, har Anna åkt hem? Hade ni det bra? Jag känner mig väldigt lost när jag läser din blogg just nu :p Men keep it up!

    2009-11-15 18:18:12
    Svara
  • varför vill du inte bo hemma? :/ <3

    . 2009-11-15 13:43:27
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!